HTML

Home, sweet home...

És íme eljött ez is, házat építünk, fészket rakunk. A terv: a füves telektől a kész házig dokumentálni, ötleteket eltárolni, megvalósítani, leírással képekkel, jelszó csak kreatívan!

Címkék

Csajos lámpa egyszerűen

MyLife79 2010.10.01. 10:03

Elérkezett a kreatív része a dolognak, és készülnek az apróságok, az sk, azaz saját kezűleg létrehozott tárgyak, csecsebecsék, vagy komolyabb átalakítások. Ezúttal egy lámpa változott át. A kiskamasz nagylányom szobájába kerül majd, ahol a színvilág magenta,fekete, fehér, ezüst, és wenge a bútorzatnak hála. Mivel 12 éves elmúlt, már modernebb, letisztultabb szobát kap, és mivel még él benne a kis hercegnő, mégse legyen kislányos, ezért a köveket választottam, mint dekorációs elem.

A lámpát az IKEAban szereztem be, LYKTA névre hallgat, pink, és 1990 ft. Tehát akkor, hozzávalók:

LYKTA lámpa - 1990 ft     

 

mozaik ill. kavicsragasztó - 450ft/50ml

 

 

 

 

glamour dekorkövek - 830ft/100db

 

 

ecset

 

 A csomagban háromféle méretű kő van, ilyen esetben, mindig a nagyobb kövek felragasztásával kezdjük. Nem használtam fel az egész csomagot, bőven maradt még belőle. A nagy köveknél, a köveket kentem be ragasztóval, az ecset segítségével, nagyon kevés kell belőle, különben csúszkálni fog a kő ragasztásnál, és összekenünk mindent. A legkisebb köveknél, már ecsettel nyomtam egy pici pöttyöt a lámpán, és odaillesztettem a követ. Nem kell odanyomni, mert azzal csak elmozdítjuk, óvatosan kell hozzáilleszteni, ott marad, ha nem nyomkodjuk. A ragasztó alig fogyott, nem is lehet észrevenni, a kövek fele biztosan megmaradt, úgyhogy az összköltség az kb. 2500 ft. Elkészítési idő: kb. 30 perc. A kövek és a ragasztó, hobbiboltokban kapható. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tipp: Lehet ezt Swarovski kövekkel is elkészíteni, csak úgy jóval drágább, és erősebb ragasztó kell hozzá. A köveket nem csak szétszórva, de akár mintát alkotva is ragaszthatjuk, ízlés szerint.

Címkék: design kép ötlet diy világítás sk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feszekrako.blog.hu/api/trackback/id/tr872336460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása