HTML

Home, sweet home...

És íme eljött ez is, házat építünk, fészket rakunk. A terv: a füves telektől a kész házig dokumentálni, ötleteket eltárolni, megvalósítani, leírással képekkel, jelszó csak kreatívan!

Címkék

Előzetes

MyLife79 2010.03.11. 09:31

Mivel még nem készült el a hálószoba látványterve, összedobtam egy kollázst, ami ízelítőt ad, a majdani hálószobáról.

Mióta egyszer sötét színű hálónk volt, azóta tudjuk, a végleges is ilyen lesz, sokkal pihentetőbb az alvás egy sötét szobában, és mivel szeretem a divatot, ezért lesz sötétlila-türkiz kombináció, némi arany csillogással. Az ágy mögött lesz egy gipszkarton felület, ami türkiz színt kap, és arany nonfiguratív minta fogja ékesíteni, a háló többi részén viszont teljhatalmat kap a sötétlila. A gipszkarton azért kell, hogy ha megunom a türkizt és cserélném, ne okozzon különösebb gondot, ne kelljen a falat bántani.

A bútorok wengék, a parketta szintén, a textilekkel és dekorációs kiegészítőkkel majd játszom egy jót.

 

Címkék: design kép háló

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feszekrako.blog.hu/api/trackback/id/tr521830644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bububebi 2010.03.19. 11:23:42

kreatív blogger díjat kaptatok, kukkbe, Bubu :)
süti beállítások módosítása