HTML

Home, sweet home...

És íme eljött ez is, házat építünk, fészket rakunk. A terv: a füves telektől a kész házig dokumentálni, ötleteket eltárolni, megvalósítani, leírással képekkel, jelszó csak kreatívan!

Címkék

Emeleti alaprajz

MyLife79 2010.03.08. 18:45

És akkor íme az emeleti alaprajz, ami a gyerekrészleg lesz. Már említettem a 3 gyerekszobát, a közelekedő amolyan nappaliként is funkciónál majd, kinyitható kanapéval, ha több alvósvendégünk lenne, mint ami a vendégszobába, azaz plusz gyerekszobába befér.

A beépítetlen tetőtér, le lesz burkolva és festve, és jelenlegi terveink szerint, üvegcserepek biztosítják majd a fényt, de teljesen még nem építjük be, értem ezalatt, nem lesz fűtve, stb. Ez fotóstudióként, fog üzemelni, mindketten fotózunk, bár különböző területen, és a stúdióra nekem van szükségem, most is van, de az lesz az igazi, ha ilyen nagy térben dolgozhatok.

Emelett az egyik falat szeretném letükrözni, mert táncolok, na nem vagyok profi, bár amatőrben már versenyezhetnék, de ez nálam szimplán szerelem, és amikor fél év alatt nem sikerült megszeretni a konditermi edzést, úgy döntöttem, táncolni fogok helyette, mozgás is, és élvezem is, hát kerestem egy magántanárt, aki heti 2x házhoz jön, és 2 órákat táncolunk, jelenleg a nappaliban, ami nem a legkényelmesebb, de majd ha felépül a ház, na az lesz az igazi. Még gondolkodom, hogyan lehetne megoldani, hogy ez a "szoba" megközelíthető legyen, akár az utcáról is, főleg ha átköltöztetem a stúdiót, kényelmesebb lenne, de ez még nem lényeges.

Amit még érdemes a rajzról tudni, hogy a zöld csíkos vonalak, jelzik a 190es magasságot, onnantól csökken a magasság. A kék vonalak, a tetővonalát jelentik. A piros pedig a tető, bár ez elég egyértelmű szerintem :)

 

Címkék: kép ház alaprajz

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feszekrako.blog.hu/api/trackback/id/tr941821877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnneShirley81 2010.03.09. 14:29:35

A lányok könnyen megegyeztek, hogy melyik szoba melyiküké legyen majd? írj majd arról is, hogy hogy képzelik el ők a saját birodalmukat, érdekel!
A tükör szuper ötlet.

MyLife79 2010.03.09. 15:59:48

Érdekes mód igen. Pedig előre tartottam tőle, micsoda vita lesz majd, de kb 1 perc alatt választottak és nem ugyanazt akarták :) Majd még írok a szobáikról.
süti beállítások módosítása