HTML

Home, sweet home...

És íme eljött ez is, házat építünk, fészket rakunk. A terv: a füves telektől a kész házig dokumentálni, ötleteket eltárolni, megvalósítani, leírással képekkel, jelszó csak kreatívan!

Címkék

Mellékhatások

MyLife79 2010.03.03. 12:12

Amikor eldőlni látszott az építkezés kérdése, felmerült, hogy hu meg ha, rá kell készülni lelkileg is a dologra, és poénosan arra jutottunk, szerződést kéne kötni, amiben kikötjük, hogy tisztában vagyunk vele, egy ilyen folyamat, vitákkal, veszekedésekkel járhat, de erősebb a mi kapcsolatunk annál, hogy ez 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel járna, valamint soha de soha nem tévesztjük szem elől, a tényt, hogy imádjuk egymást.

Fél órával később, már vadul vitáztunk, a téglán. Nagyobbik gyerekem röhögésben tört ki, és megjegyezte, hogy talán tényleg kéne az a szerződés...így aztán le is zárult a vita, egy kiadós nevetéssel és összebújással.

Azóta volt pár vitatéma, és lesz is még, de rá kellett jönnöm, nagyon jól kezeljük a dolgot. Tegnap például a fűtést "beszéltük" meg. Én többet engedtem, az elképzelésemből, de a lényeg, hogy a nappali radiátor nélkül marad, és megkaptam a hőn áhított pakettát a nappaliba, ezt értékelendő, lemondtam egy üvegfalról az étkezőben, ahova így radiátor kerül, ami nagyon fontos az én drágámnak, mert szeret a radiártor elé guggolni, és nekidőlve melengetni a hátát, a hideg napokon. Legyen meg az öröme. Továbbra sem értem minek radiátor az előszobába, főleg, hogy padlófűtés lesz, de ez legyen a legkevesebb, én kedves voltam és simulékony, és nemsokára újra téma lesz, a fürdőszoba burkolata, ahova én szintén parkettát szeretnék, ő meg el sem tudja képzelni. Itt még konzultálni kell a szakemberekkel, tudni kéne mennyi az annyi, hogy ténylegesen strapabíró legyen a padló.

Szóval, kezdek megnyugodni, menni fog ez nekünk, és együtt leszünk, akkor is, amikor már állni fog a ház :) 

Hogy mi a titok? A kompromisszum, és a kommunikáció és odafigyelés, bár közhely, de tényleg működik. Amint kimondta, hogy azért szeretne az étkezőbe radiátort, hogy odakucorogjon elé, meggyőzőtt. Mert nem téveszthetjük szem elől, az elsődleges szempont, hogy otthon legyen, és szeressünk ott lakni, mindannyian.

Különben is, annyira édes, ahogy a radiátornál melegedik :)

 

Címkék: személyes

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feszekrako.blog.hu/api/trackback/id/tr961805474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnneShirley81 2010.03.03. 17:22:59

CUKI! ugye majd szabad rádpirítani, ha úgy látom, h elszállt az a bizonyos paci :)? csak finoman persze. puszi!!

MyLife79 2010.03.03. 18:22:50

Persze, csak nyugodtan :)
süti beállítások módosítása