HTML

Home, sweet home...

És íme eljött ez is, házat építünk, fészket rakunk. A terv: a füves telektől a kész házig dokumentálni, ötleteket eltárolni, megvalósítani, leírással képekkel, jelszó csak kreatívan!

Címkék

Földszinti alaprajz

MyLife79 2010.03.03. 18:08

 Ez lenne a földszint, itt látható a szülői blokk, amiről korábban írtam. Emberem gyakran hozza haza a munkát, és ezért kell neki egy otthoni dolgozó is, és mivel hajnalban és éjszakába nyúlóan dolgozik, ha szezon van, ezért a háló közelébe terveztük. Gardróbszobára pedig régóta vágyunk mindketten, egyértelmű volt, hogy lesz olyanunk, ha saját házat építünk. Fürdő, két személyes kád, valamint zuhany is lesz.

A garázs két autó alvóhelye lesz. A háztartási helyiség, helyet ad a kamrának, a kazánnak, és egy hatalmas gardróbszekrénynek, amiben a ritkán használt cuccokat tárolnánk, mint pl karácsonyfadíszek. 

Spa részleg, nos az nem idén fog megszületni, melléképület lesz, majd egyszer, ha ránkszakad a lottó ötös, imádunk szaunázni mindketten, úgyhogy tervben van azért, hogy megvalósul, csak most nem lesz rá pénzünk.

                                                          

Címkék: kép ház alaprajz

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feszekrako.blog.hu/api/trackback/id/tr641806339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnneShirley81 2010.03.04. 19:53:29

mi lesz a házt.hely.ben? lomtár :)? tényleg, pince nem lesz?

MyLife79 2010.03.05. 08:53:03

Pince nem lesz, háztartási helyiségben lesz a mosókonyha, a kazán, egy gardrób a ritkán használt cuccoknak, és ott lesznek eltárolva a takarítás kellékei, vasalódeszka meg ilyenek.
süti beállítások módosítása